Disse kan være alt fra mildt irriterende – som at animasjoner henger eller ikoner ser rare ut – til større feil som er ødeleggende for arbeidet ditt. Som at programmer ikke fungerer, eller du ikke får koblet til internett. Selv om det innebærer litt arbeid å laste ned, installere og oppgradere til Windows 11, så er det nok en del fristelser som kan virke besnærende på mange, inkludert Widgets og fokuset på gaming. Det er også slik at om du allerede har Windows 7 eller nyere, så er det gratis å laste ned og installere Windows 11 – så glem rotet med piratkopier og begrensede versjoner. Det største problemet hadde å gjøre med manglende internettforbindelse. LTE-rutere fikk for eksempel ikke kontakt med nettet. 2004-oppdateringen føyde seg dermed inn i rekken av problematiske funksjonsoppdateringer fra Microsoft.

  • Noen Internett-sikkerhet programvare kan føre til problemer med Firefox som å blokkere den fra å åpne nettsider, få den til å krasje, osv.
  • Ytterligere instruksjoner finner du på Microsofts nettsider om Windows 10.
  • I enkelte tilfeller er patcher blitt installert lenge før det foreligger noen dokumentasjon.
  • Det er helt gratis for alle som bruker Windows 10 i dag og kommer med et nytt design, nye funksjoner, høyere ytelse og økt sikkerhet sammenlignet med forgjengeren, som alt har rukket å runde 6 år.
  • Gjerne fordi Windows Update har sendt de stabile driverne dine ut i det ytterste mørke.

Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. «Den brede kredittveksten var mye sterkere enn ventet forrige måned på grunn av offentlig støtte. Mer flere lettelser på horisonten venter vi en ytterligere akselerasjon, selv om en kraftig økning i nye utlån fortsatt virker lite sannsynlig», skriver analyse- og konsulentselskapet Capital Economics. Nå er det frykt for msvcp120.dll windows 10 at det er store, skjule smitteutbrudd i storbyen Guangzhou i Sør-Kina – på grensen til Hongkong og en del av Pearl River Delta-regionen. Skoler er stengt og det er innført innreise- og utreiseforbud for de rundt 15 millioner innbyggerne. Nesten 400 millioner mennesker 45 kinesiske byer er enten helt eller delvis nedstengt. Disse byene utgjør 40 prosent av Kinas bruttonasjonalprodukt, skriver finansinstitusjonen Nomura i en ny rapport.

Tok derfor en liten “test” av Windows Defender som skulle være forbedret i denne versjonen for å se hvordan den behandlet malware. Bakgrunnen er at sikkerhetsforskere i forrige uke la ut en såkalt proof of concept-kode – et bevis for å omgå en sårbarhet – for utskriftstjenesten. Selv om koden raskt ble slettet, fikk flere utviklere og medier med seg denne svakheten. Vi er spesialisert på drift, support og Microsoft skytjenester, og er for de fleste av våre kunder it-avdelingen de ikke har selv.

Noen ganger dukker feilene opp med en gang, andre ganger kommer de etter en stund. Gjerne fordi Windows Update har sendt de stabile driverne dine ut i det ytterste mørke. Så sjekker du at du forsøker å installere riktig versjon. 32-bit for maskiner som skal ha det, og 64-bit for de fleste av dagens pc-er. Oppgraderer du fra Windows 7 Starter, Home Basic eller Home Premium, så skal du ha Windows 10 Home. Det samme gjelder om du går fra standard 8.1, som ofte kalles Home.

Se «half

Dette gjør du ved å trykke på jobbknappen (bilde av et papirark med et spørsmålstegn), velge dokumentene dine i køen og trykke Slett. Dersom du ikke gjør dette, kan jobben din komme ut ved et senere tidspunkt. PC-en kan bli tregere på grunn av programmer du ikke har brukt på lenge eller egentlig ikke ville ha – prøveversjoner, uønskede verktøylinjer eller forhåndsinstallert programvare. Dette er bortkastet plass og hastighet, og det kan også være en sikkerhetsrisiko. Den nye funksjonen for programvareopprydding fjerner dem for godt. Aktiver hvilemodus for å fryse programmer som gjør at ting går sakte. Med et oppsett som ditt er det enkelt å utvide med flere brukere, grupper og maskiner og å gjøre tilpasninger for å dekke de unike behovene en ekte bedrift måtte ha.

Feilsøk

Dette skulle være en ganske sikker prosess, men som alltid anbefaler vi å ta sikkerhetskopi av viktige filer til en minnepinne eller lignende før du starter. Fremover, når du kjøper en ny PC fra produsenter som Acer, Asus, Dell, HP eller Lenovo, vil du oppleve at den kommer med nye Windows 11 installert. Dette vil i første rekke gjelde nye modeller som lanseres utover i oktober og november, eller for stasjonære maskiner som bygges for deg av aktører som Komplett. Hp har laget en god guide som viser hvor du skal lete. Da kan du laste ned den spesifikke driveren du trenger som viser feil.